Dodatna oprema

Sesalci

Odličen dodatek
za vaše avtopralnice.

Izkoristite vse priložnosti za pranje avtomobilov tako, da svojim strankam ponudite široko paleto dodatnih storitev. Ne glede na to, ali so sesalniki, čistilna oprema za matiranje, naprave za pršenje ali stroji za menjavo denarja – WashTec vam ponuja popolno paleto možnosti.

Sesalci

Razširite svojo ponudbo in ponudite svojim strankam dodatne storitve. Poskrbite, da bo vaš avtopralni center ustvaril privlačen celoten vtis.

Samopostrežni sesalniki za čiščenje v notranjosti so nepogrešljivi za vsako avtopralnico. Ne glede na to, ali so enojni ali dvojni sesalci, visoko zmogljivi sesalniki za industrijsko uporabo ali za avtomobile – WashTec ponuja rešitve, ki ustrezajo vsem zahtevam.

Popolna čistoča tudi za predpražnike. WashTec čistila za preproge so zmogljiva, enostavna za uporabo in zagotavljajo, da se tekači za noge učinkovito očistijo takoj.

Dodatna oprema WashTec, kot so predpršilci, zaokrožuje vaš portfelj za čiščenje. Pred-pršilniki zmehčajo žuželke in trmasto umazanijo in tudi čiščenje platišč koles predstavlja absolutni dodatek pranju vozil.