Čistilna sredstva

Kemikalije

Učinkovito. Ekonomično.
Okolju prijazne.

Kot ponudniki popolnih storitev za pranje vozil uporabljamo kemikalije za pranje in nego izdelke družbe AUWA. S čistilnimi in negovalnimi sredstvi za pranje vozil pridete do popolnih rešitev za pripravo vode. Vsi kemični izdelki AUWA so učinkoviti, ekonomični in izpolnjujejo visoke okoljske standarde.

Kemikalije

AUWA kemikalije odlično dopolnjujejo WashTecovo tehnologijo pranja. Vsi AUWA kemični izdelki so optimalno prilagojeni za uporabo v WashTec portalnih avtopralnicah, avtopralnih stezah, pralnicah za pranje tovornih in gospodarskih vozil, samopostrežnih ročnih avtopralnicah in sistemih za recikliranje vode. Razvijajo se in izdelujejo v tesnem sodelovanju z razvojnim oddelkom WashTec. To nam omogoča, da v celoti izkoristimo sinergije in dosežemo najboljše rezultate za vas in vaše stranke.

Kemikalije AUWA so nežne za barve vozil, za ščetke, tekstil in avtopralnice. Omogočajo bleščeče rezultate pri pranju in sušenju, ne da bi jih razmazali. Ni treba posebej poudarjati, da vsi kemični izdelki AUWA izpolnjujejo visoke okoljske standarde.

AUWA kemikalije odlikujejo pametne rešitve za učinkovite procese, enostavno rokovanje in vrhunske rezultate pranja.

Napredni kemijski sistem ACS je le en dober primer. Kompaktne in enostavne so za uporabo kartuš, polnjenje je zelo enostavno, hitro in čisto. Drug primer je paleta izdelkov TecsLine. Vsebuje optimalno usklajene izdelke za pranje in nego ter zagotavlja vrhunske rezultate v vsakem koraku postopka. Od predpranja do sušenja na vozilu. TecsLine je primeren za uporabo v portalnih avtopralnicah, avtopralnih stezah in samopostrežnih ročnih avtopralnicah.

Pri razvoju in proizvodnji kemičnih izdelkov AUWA so opazni strogi okoljski in zdravstveni standardi. Vedno se izogibamo uporabi strupenih sestavin in tistih, ki so razvrščene kot “nevarne za okolje”. Kolikor je le mogoče, se izogibamo uporabi barvil in dišav, emulgatorjev in podobnih snovi.

Vsi izdelki AUWA ecoline se odlično razgradijo, so okolju prijazni in se odlično ločijo od sistemov za recikliranje vode.

Edinstveni na trgu. Celotna paleta izdelkov ne vsebuje nitrilotriocetne kisline (NTA).

Izbrani izdelki AUWA izpolnjujejo tudi zahteve ÖNORM, Nordic Swan (nordijska ekološka oznaka), DHI standard.

Vsi AUWA pralni kemični proizvodi so koncentrati, ki se avtomatsko razredčijo in dozirajo v avtopralnicah. Visoko koncentrirana sestava njihovih učinkovin omogoča, da se zmerno dozirajo. Uporaba koncentratov omogoča zmanjšanje porabe, transportnih stroškov in izpustov izpušnih plinov do 70%.